Translate

четвъртък, 30 октомври 2014 г.

О, любима моя, остани, спри се в мига, не търчи.Просто спри и осъзнай защо си тук - в рай сред ангели в човешки кожи, ангелски любими небосводи, изпълващи света, обливащи капка по капка скръбта от смъртта. Тежи ти това мила моя, зная, виждам те, ти го преживяваш в тормоза да бъдеш силна заради други, да бъдеш мила, любезна, усмихната, наивна, глупава. Мила ти си!
О, моля те спри. До кога ще играеш тези игри? Хайде давам ти шанс - напусни света на ума.
Ела, слей се с нас в мига, мига на любов, на безвремие, на съпричастност Питаш се как ще стане, дали те каня да напуснеш света на земята. Мила моя, остави страха от Душата. Теб те е страх от смъртта, но защо помисли, че те каня да напуснеш деня. Не, детенце мило, недей. Стой си там на земята, мисията ти тъкмо се случва.
Аз се явявам, за да ти дам кураж. Да оставиш всеки блян. Защото мила моя, любовта случва се в мига. Тук сега. Няма време реално за нас, ангелски духовен глас.
Момиче мило застани пред мен очи в очи. Виждаш ме, нали? Сън ли съм? Не съм. Забрави блянове, хиляда светове, страхове - от смърт, от робство, от въздействие на чужда сила над ума.
Кристал мой!, бъди искряща, ти така добре умееш да блестиш, да се зареждаш със светлината, да блестиш усмивке, запомни: не ти е нужно знание по-голямо от това, с което идваш в света на земята. Това е връзката в сърцето с космическия ден. Отвори окото, започни да виждаш по-дълбоко, остави ума, изключи ключа. Отвори вратата към сърцето, пречиствай често гърлената чакра и не чакай никой и живей сега. Ти си тук, точно заради това. Всичко останало ще се случи, ти сама го позволи.
Обичам те, бъди
Архангел Рафаел


Няма коментари:

Публикуване на коментар